3ο Ενημερωτικό Δελτίο

Σας υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την υποβολή των εργασιών για το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιχθυολόγων εκπνέει την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016.

Σας ανακοινώνουμε ότι, για πρώτη φορά, θα διοργανωθεί ειδική συνεδρία στην οποία θα παρουσιαστούν τα ερευνητικά προγράμματα που εκπονούνται από ελληνικά ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα και σχετίζονται με τη θεματολογία του συνεδρίου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν εργασίες παρουσίασης προγραμμάτων σύμφωνα με το πρότυπο συγγραφής εργασιών μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016. Οι εργασίες παρουσίασης ερευνητικών προγραμμάτων δεν θα περάσουν από κρίση.

Στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιχθυολόγων θα τιμηθεί ο ερευνητής Rainer Froese για την πολυετή προσφορά του στην ιχθυολογία και την αλιευτική βιολογία. Ο συνιδρυτής της FishBase θα δώσει και την κεντρική εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου.

Τέλος, στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιχθυολόγων θα παρουσιαστούν σε ειδικές συνεδρίες θέματα που σχετίζονται με τις υδατοκαλλιέργειες, τις λιμνοθάλασσες και τον ρόλο των ιχθυολόγων στην εκπαίδευση και την έρευνα, ενώ θα προβληθεί ντοκιμαντέρ για την ελληνική θαλάσσια αλιεία και θα εκτεθεί φωτογραφικό υλικό για πόλη της Καβάλας και τη σχέση της με τη θάλασσα.

Περισσότερες πληροφορίες για το 16ο Συνέδριο έχουν αναρτηθεί στη νέα ιστοσελίδα του συνεδρίου http://psid.bio.auth.gr.

Ιωάννης Λεονάρδος, Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής
Αργύρης Καλλιανιώτης, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

back to top